Utdannelse

Min utdannelse fant sted fra 2005-2010 ved Scandinavian College of Chiropractic (Skandinaviska Kiropraktorhögskolan) i Stockholm. Der får man medisinsk undervisning av forskere og spesialistutdannede leger ved Karolinska Institutet, Karolinska Universitetssjukhuset og andre anerkjente helseinstitusjoner. I kiropraktiske emner foreleses det av en rekke forskjellige kiropraktorer for at man skal få et stort utvalg av teknikker og ta del i så mye erfaring og kunnskap som mulig. Ved flere anledninger kom også forelesere fra bla USA og Australia, hvilket bidro til å sikre en internasjonal samhandling om kunnskap og praksis. Under utdannelsens siste to år praktiserer man ved skolens klinikk, der man behandler pasienter under håndledning av en offentlig godkjent kiropraktor. Det inngår også 12 ukers hospitering ved offentlige helseinstitusjoner for å øke forståelsen for, og samarbeidet med øvrige offentlige helsetjenester.

Jeg har etter dette gått en rekke etterutdanningskurs i kiropraktisk teknikk og teori, for å videreutvikle og utvide min faglige og praktiske kunnskap.

Jeg er også, fra før, diplomert massasjeterapeut. Denne utdannelsen var et 1-årig deltidskurs ved Institutt for Helhetsmedisin, som jeg fullførte 2004-2005.

Meritter

Jeg har tidligere jobbet som kiropraktor under Studentsamskipnaden i Oslo (SiO), der jeg samarbeidet med fysioterapeutene og massørene som jobber der, samt med studenthelsetjenesten. (Januar-juli 2011)

Høsten 2011 flyttet jeg inn i Vitaminveien 11 på Storo, der jeg samarbeidet med Chi Kinesisk Medisin. Jeg drev min klinikk der frem til oktober 2015, men grunnet rivning av bygget jeg holdt til i ble jeg nødt til å flytte. Dette er jeg i dag svært fornøyd med, ettersom Skullerud er et herlig sted, med Marka rett ved siden av, og flotte omgivelser!

Jeg har jobbet også for InterCare Frogner under oppstarten av deres virksomhet høsten 2012.

Forøvrig har jeg bakgrunn som massasjeterapeut. Jeg tok massasjeterapeututdannelsen ved Institutt for Helhetsmedisin (IFH) og ble diplomert massasjeterapeut sommeren 2005. Etter dette jobbet jeg som idrettsmassør ved SiO sine treningssentre hver sommer- og juleferie, samt som massasjeterapeut på et fitness-senter i Stockholm. Mine erfaringer som massasjeterapeut har gitt meg god følsomhet i fingre og hender, og god forståelse for musklenes rolle i forskjellige problembilder.

Bestill time

For spørsmål og andre forespørsler, ring eller send SMS. Jeg kan dessverre ikke svare alle henvendelser mens jeg er midt i en behandling. Hvis du ikke får svar; vennligst send SMS eller mail (eller les inn beskjed på telefonsvareren), så tar jeg kontakt ved første mulighet.

Bestill time